Правоохоронці розшукали та затримали 30-річного засудженого, який 31 серпня втік виправної колонії, розташованої на території Ладижинської птахофабрики.

Як розповів правоохоронці, протягом трьох діб оперативники відпрацьовували населені пункти, розташовані поблизу Ладижина, оглядали покинуті будинки, недіючі ферми, прочісували лісові масиви і поля.

“На одній із вулиць села Четвертинівка Тростянецького району засудженого, який відбував покарання за скоєння крадіжок, затримали оперативники. Три доби зловмисник переховувався в полях різних сіл неподалік Ладижина”, - розповіли в пресслужбі.

У поліції додали, що тепер правопорушника, крім попереднього терміну ув'язнення, доведеться відбувати покарання за втечу з місця позбавлення волі відповідно до статті 393 Кримінального кодексу України, за що передбачено до 5 років ув'язнення.

Як повідомляв Знай.ua, на Вінниччині розгулює небезпечний злочинець, "пройшов крізь стіни" колонії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що з української колонії втекли небезпечні злочинці.

Також, Знай.ua розповів, що в Ізраїлі піднялася хвиля протестів через спійманого в Україні наркобарона.