Вчора, 3 вересня, у центрі Вінниці відбувся несподіваний перформанс від легенди російського року Бориса Гребенщикова. Відомий співак разом зі своїм гуртом «Акваріум» виступив для вінничан на площі Європейській.

О 19:00 в Будинку офіцерів відбувся концерт Бориса Гренбенщикова та гурту «Акваріум». Але перед заходом, відомі музиканти влаштували несподіваний вуличний виступ просто неба. Почути легенду прийшло до сотні людей.

Близько 15:00 просто біля Вежі вони виконали свої хіти для звичайних перехожих. Співак подякував вінничанам за теплу зустріч, прекрасну площу та гарну погоду.

Як повідомляв Знай.ua, харків'ян запрошують заспівати разом з героями Революції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що 2 вересня сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув легендарний український кобзар Василь Жданкін.

Таож, Знай.ua писав, що Віталій Козловський показав нове фото, як зустрів осінь.