Погода у Вінниці сьогодні, 2 вересня, буде ясною та безхмарною. Лише вдень імовірно хмари вкриють небо. Але температура повітря невпинно зростатиме і в піку досягне +30. Підвищена вологість повітря зранку - 80%, вдень знизиться до 31%.

Вітер змінюватиме свій напрямок впродовж дня на абсолютно протилежний. Зранку повіє зі сходу з силою 1,9 м/с, а до вечора зміниться на західний і зросте до 3 м/с.

Сонце зійшло о 6:22, зайде о 19:49.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що 1 вересня, у Вінниці та області очікується суха, тепла та хмарна погода без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Також, Знай.ua розповідав, що у Києві та області синоптики прогнозують теплу та суху, але хмарну погоду без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, літо вчепилося в Україну всіма силами, доведеться попітніти.