У селі Гунча Гайсинського району Вінницької області селяни самотужки затримали розбійника та передали його в руки працівників правоохоронних органів, повідомляє портал “Na Парижі”.

Як повідомляється, чоловік вдерся до хати місцевої мешканки та, погрожуючи ножем, змусив 81-річну пенсіонерку віддати конверт, в якому були дві тисячи гривень. Згодом розбійника помітили біля сільського магазину. Двоє мешканців цього ж села затримали розбійника та тримали його до приїзду правоохоронців.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі.

Нагадуємо, що днями у Вінницькій області почули вирок суду двоє рецидивістів, які пограбували мешканця Козятина.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Вінниці мешканка багатоповерхівки звернулася до поліції про побиття і пограбування в ліфті.

Як повідомив Знай.ua, банда ромів тероризує Вінниччину, "золотять ручку" в обмін на голі стіни.