Нещодавно у Вінниці до поліції звернулася 48-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що у багатоповерхівці по вулиці Стельмаха невідомий чоловік її побив та пограбував. Молодик зайшов за нею до ліфта, там кілька разів ударив по обличчю та зірвав з шиї ланцюжок.

Оперативники швидко встановили особу зловмисника і ломбард, де він намагався здати ланцюжок потерпілої. Правопорушником виявися 35-річний житель Вінниччини, який 7 років провів за гратами за вчинення аналогічного злочину.

Утім затримати підозрюваного одразу не вдалося, бо він утік до Києва. Але 29 серпня біля станції столичного метро зловмисника зуміли затримати оперативники.

За розбій вінничанин може отримати до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Запоріжжі зухвалі злодії пограбували магазин вдень, виносили тільки алкоголь і сигарети.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як стало відомо Знай.ua, у Дніпрі зловмисники підірвали банкомат та викрали готівку.

Раніше Знай.ua розповідав, що у Дніпрі пограбували молоду дівчину.