У Вінницькій області на автотрасі Ладижин - Лукашівка сталося ДТП в результаті якого загинуло двоє людей. Про це повідомила прес-служба поліції області 29 серпня.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Опель не впорався з керуванням і з'їхав в кювет. В результаті аварії двоє людей загинули і ще двоє - пасажирки легковика у віці 18 і 19 років - отримали тілесні ушкодження.

Загиблими виявилися жителі Тростянецького району: 26-річний водій і його 25-річний пасажир. Травмовані дівчата також живуть в цьому районі. У салоні іномарки знаходився ще 29-річний чоловік. Він не постраждав.

Слідчі встановлюють причини і обставини ДТП. За даним фактом слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що під Вінницею розбився молодий хлопець.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що очевидці розповіли моторошні деталі ДТП з тещею Притули

Як раніше повідомляв Знай.ua, в Івано-Франківську велосипедист загинув під колесами п'яного мажора.