Нагадаємо, 23 серпня у дворі багатоквартирного будинку на проспекті Юності, пенсіонер жбурнув у натовп дітей петарду. Внаслідок цього, 9-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в лікарню.

Мешканці будинку запідозрили 65-пічного сусіда. Мовляв, раніше з ним були конфлікти, тому що чоловік хотів облаштувати на зеленій зоні паркування.

“Він вирішив собі поставити стоянку. Ми викликали поліцію, йому сказали, що цієї території не можна ставити авто і діти почали розбирати асфальт”, - розповідає сусідка.

Звинувачений запевняє, що не причетний до вибуху. Що саме розірвалося, з'ясовують слідчі. Припускають, що у пенсіонера міг бути потужний вибуховий пакет, адже він працює охоронцем. Крім того, було ще травматичну зброю.

Як повідомляє Вінницький міський суд, 26 серпня було розглянуто клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у відношенні 64-річного чоловіка, який підозрюється в скоєнні кримінального злочину, а саме, замах на умисне вбивство більше двох осіб, малолітньої дитини, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб з хуліганських спонукань.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав портал Знай.ua потужний вибух прогримів на Львівщині, десятки жертв.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що в Україні небезпечні злочинці відкрили полювання на одинаків.

Нещодавно Знай.ua повідомляв, що У Києві на території ЖК "Французький квартал" сталося вбивство.